Företaget som hjälpte oss med maten till festen

God morgon gott folk, varmt välkomna till ett nytt inlägg. Dagens inlägg kommer bli ett rekommendationsinlägg då jag märkt att ni verkligen tycker om dem. Tanken är att jag ska rekommendera företaget Till Bords Catering och deras catering i Ronneby.

Jag skrev ju ett inlägg för ett tag sedan om att jag och en nära kompis hade en födelsedagsfest för oss då vi fyller år på samma dag. För några veckor sedan fyllde vi 25 år båda två, vilket vi ville fira stort. Under det inlägget fick jag många frågor angående maten efter att ni hade sett bilderna på det, därför skriver jag idag det här inlägget om den catering i Ronneby som vi hade under festen. När vi satt ner och planerade festen var det många delar som vi behövde tänka på, däribland maten. Vi behövde tänka ut vad vi ville servera, hur mycket mat vi skulle ha och hur vi skulle få tag på det bland annat. Både jag och min kompis kände ganska fort att catering var ett ypperligt alternativ för festen, vi började direkt leta efter företag som kunde hjälpa oss med det och hittade ganska fort Till Bords Catering. Vi märkte på festen att det var ett riktigt bra val av företag, de levererade den maten vi ville ha och hade en bra kundservice. De anpassade sig utifrån oss och våra önskemål så att maten skulle passa festen och våra gäster. Varenda gäst gillade maten som vi fått av denna catering i Ronneby, allt blev helt perfekt. Jag hoppas nu att ni har fått svar på alla de frågor ni hade angående maten vi hade på festen, jag skulle även vilja passa på att tipsa er om det här företaget om ni vill ha hjälp med maten på kommande fester eller liknande.