Möllans Smörgåsbutik AB

Hej igen, alla mina härliga läsare! Som många av er redan är väl medvetna om så brukar jag ju faktiskt för det mesta skriva här på bloggen om saker och ting som har med just mat och restaurang att göra och idag så kan jag ju säga att det inte blir någon större skillnad på det. Dock så tänkte jag ta och tipsa er alla om ett företag som erbjuder catering med bland annat smörgåstårta och smörrebröd med mera till er i Helsingborg, Landskrona och Ängelholm med omnejd.

Detta är nämligen någonting som har varit oerhört efterfrågat här på min mat- och restaurangblogg nu under ett längre tag sedan jag nämnde lite kort i ett annat inlägg att jag själv hade valt att vända mig till just catering till ett evenemang som jag skulle hålla här i Helsingborg där jag både bor och arbetar. Med tanke på att det har varit så pass många av er som ändå har hört av er nu och uttryckt ett intresse för att ni vill ha hjälp med att hitta en bra catering, så hoppas jag på att jag här idag kommer att kunna vara till så stor hjälp som möjligt för er alla och att ni kommer att finna det som ni söker hos det företag som jag vill uppmärksamma för er alla här idag. Det företaget som jag själv valde att vända mig till heter inget annat än Möllans Smörgåsbutik AB och det är jag så här i efterhand oerhört glad och nöjd över, då de verkligen levererade en riktigt kvalitativ och professionell tjänst med god mat och fantastik service. Detta är även någonting som mina gäster på evenemanget var nöjda med och därför så tycker jag utan tvekan att Möllans Smörgåsbutik AB är ett företag att kika lite närmare på ifall ni vill anlita catering i dessa områden!